Onze illustrators

Wat zijn we blij met ze! Stuk voor stuk talenten, met ieder een eigen expertise, stijl en methode. Creatieve geesten die op de eerste plaats beeldend denken, informatie direct weten om te zetten in sprekende en heldere plaatjes met toffe visuals als eindresultaat. We stellen ze graag even aan jullie voor!

Leon Römer

Voor enkele van onze andere concepten werken we al jaren samen met deze veelzijdige en talentvolle illustrator. Hij stond mede aan de wieg van dit concept, vele uren hebben we met hem gebrainstormd: hoe kunnen we events visueel versterken? Samen kwamen we tot het idee van Babbels in Beeld en bedachten we de vorm van het digitaliseren van live illustraties op events, meetings en trainingen.

Leon maakt rake cartoons, grappige en herkenbare karakters en inhoudelijke visuals. Hij heeft een speelse, illustratieve stijl die vooral in de event-wereld populair is. Zo tekent hij vrolijke karakters van bezoekers van beurzen en evenementen of kleurt hij de boel op tijdens bedrijfsopeningen en bedrijfsfeesten. Discussiepanels of presentaties ondersteunt hij op unieke wijze met zijn kleurrijke en sprekende beeldtaal.

Eva van den Dungen

Al jarenlang werkt Eva naast haar rol als art director voor haar eigen bureau Studio Adam als visueel notulist. Zes jaar geleden begon zij hier al mee: alle gesprekken die zij met klanten of relaties voerde visualiseerde zij ter plekke. Een eyeopener voor velen, een prettige manier van werken voor haar. Een perfecte basis voor de doorontwikkeling van haar werk, zoals infographics, presentaties en huisstijlen.

Er vloeiden al gauw opdrachten uit voort waarbij Eva werd ingezet om ter plekke visuele notulen te maken ter versterking en ondersteuning van trainingen, congressen en seminars. Samen met Eva werd Babbels in Beeld gestart. Eva’s manier van visueel denken en werken is verfrissend, verhelderend, speels en inhoudelijk. Zij heeft inmiddels veel ervaring met het visualiseren van trainingen en meetings. Complexe en inhoudelijke materie weet zij direct om te zetten in heldere en speelse beeldtaal, met een overzichtelijke en aansprekende visual als eindresultaat.

Vincent Keuchen

Twee jaar geleden kwamen we voor het eerst in contact met Vincent. Toen nog werkzaam bij een ontwerpbureau als grafisch ontwerper. Met zijn talent als vormgever en illustrator voelde hij de ambitie om voor zichzelf te beginnen en een jaar geleden trok hij de stoute schoenen aan.  Inmiddels is hij vol passie aan het werk voor diverse opdrachtgevers: communicatie die werkt en beeld dat vrolijk maakt. Die vrolijke beelden past hij nu ook toe voor Babbels in Beeld. Vincent maakt visuele notulen van gesprekken, meetings en trainingen, maar is ook geoefend in het tekenen van uitgebreide illustraties rondom een bepaald thema, bij festivals, beurzen en andere events.

Ons team van illustrators wordt as we speak uitgebreid. Met ons team willen wij de impact van events, trainingen en meetings verlengen én vergroten. Ben je benieuwd naar de opdrachten die onze illustrators zoal doen? Bekijk hier enkele voorbeelden.  

Interesse?

Neem contact op met een van onze adviseurs


E-mail Tel: 073 7820 314