Beursvloer Den Bosch

Verenigingen en maatschappelijke organisaties een handje helpen voelt goed en is ook nog eens erg belangrijk! Recentelijk werd er daarom in Den Bosch een speciale beursvloer georganiseerd. Bedrijven en serviceclubs raken op de beursvloer in gesprek met het verenigingsleven. En komt vraag en aanbod samen? Dan hebben we een match! 

Bedrijven die iets willen betekenen kunnen verschillenden dingen bieden:

1. Materiaal (bv laptops)
2. Advies (over bv. juridische zaken)
3. Marketing en communicatie (hoe werkt social media?)
4. Menskracht (handjes, sjouwwerk, etc.) aan verenigingen

Het is een event dat gaat over sociale waarde. Er zijn die dag dan ook 85 maatschappelijke organisaties én 70 bedrijven uit Den Bosch aanwezig. Aan het einde van de dag wordt teruggekoppeld hoeveel matches er zijn gemaakt en hoeveel sociale waarde dat heeft. Er is een notaris en bankmedewerker aanwezig die deze cijfers feitelijk invoeren en omzetten in keiharde euro’s.

Visual

Het event werd vastgelegd in een visual. Welke matches zijn er zoal gemaakt? Aan het einde van de dag werden alle matches bij elkaar opgeteld en de waarde van de matches in de visual bekend gemaakt… Op groot scherm! Een spannend moment, met als conclusie 460.000 EUR op de teller. Kortom: het was een topdag!

Interesse?

Neem contact op met een van onze adviseurs


E-mail Tel: 073 7820 314