Dela deeldag

Als afsluiting van een uitgebreid opleidingstraject voor ca. 120 managers, organiseert DELA een online managementdag. Het thema: de ‘DELA deeldag’. Gedurende het event wordt terug én vooruit gekeken. Wat nemen de deelnemers mee? Hoe zien ze de toekomst? Belangrijke zaken dus, die door onze tekenaar Eva visueel worden vastgelegd!

Het verloop van de managementdag 

Vanuit een studio in Veldhoven wordt de live-stream uitgezonden. Er zijn slechts een aantal mensen vanuit de organisatie aanwezig in de studio: het trainingsbureau, een spreker en Eva van Babbels in Beeld. De overige 120 deelnemers volgen de managementdag online.

De ochtend staat in het teken van een terugblik. In de middag kijken de deelnemers juist vooruit. Er zijn online diverse sessies, waaraan de managers in teams van ongeveer 10 personen deelnemen. De dag eindigt met spreker Bas Kodden; schrijver van o.a. The Devil Inside en onderzoeker op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.

Een visueel intermezzo 

Tekenaar Eva kijkt mee met diverse sessies en legt vast wat de teams bespreken. Ter plekke wordt bekeken hoe de visuals het beste onderdeel kunnen worden van het geheel. De tekeningen komen tussentijds in beeld en Eva licht kort toe wat ze heeft vastgelegd. Een visueel intermezzo dus! Dit bleek een leuke en inspiratievolle manier om de deelnemers aan te haken en te inspireren.

Interesse?

Neem contact op met een van onze adviseurs


E-mail Tel: 073 7820 314