Documentaire-makers

DocsintheCity: een supertof initiatief uit Schijndel dat mensen samenbrengt rondom documentaires. Zij biedt documentairemakers een podium, maar nog belangrijker, creëert ruimte om in gesprek te gaan met het publiek. DocsintheCity is altijd op zoek naar nieuwe vormen om publiek te bereiken, samen te komen met makers en gesprekken aan te gaan over documentaires en de prachtige verhalen die er achter schuilen.

Op Paaspop Schijndel vonden zij een plek, waar dit allemaal samen komt. Ze nodigden 12 documentairemakers uit om op deze plek in gesprek te gaan met elkaar en met het publiek. Hoe betrek je het festivalpubliek actief bij het maken van jouw documentaire? Wat wil jij zelf als maker graag zien? Hoe kan een festival als Paaspop dit alles faciliteren?

De makers gingen het festivalterrein op en brainstormden er in groepjes op los. Bij terugkomst mocht elk groepje hun idee pitchen. Babbels in Beeld was aanwezig om deze waardevolle input visueel vast te leggen. Wat een toffe bijeenkomst, met veel inspirerende ideeën. Wij zijn benieuwd naar het vervolg op deze sessie en kijken uit naar Paaspop 2018: op welke manier zullen documentaires, hun makers en het publiek een rol spelen op het festival?

Interesse?

Neem contact op met een van onze adviseurs


E-mail Tel: 073 7820 314