Event summit 2019

Op 31 januari gingen we richting Ahoy met ons Babbels team. Daar werd Event Summit 2019 georganiseerd, een vakbeurs en congres voor de totale evenementenindustrie. 

Wat deden we daar? Babbelen én tekenen natuurlijk! We voerden toffe gesprekken met eventmanagers, marketingprofessionals en communicatieadviseurs op de beursvloer. Onze illustrator was aanwezig tijdens het congresprogramma. Dirk Zeelenberg praatte het ochtendprogramma aan elkaar. Inspirerende sprekers als Florian Dirkse, co-founder van o.a. The Ocean Cleanup en The Green Miles, filmmakers Eddy Terstall&Martin Koolhoven, Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen van Fountain Heads en Yvonne de Liefde van de Vrienden van Amstel Live, kwamen voorbij.

Wat hadden zij te vertellen?
Check hieronder de visuals die Eva maakte tijdens hun talks!

De middag was voor de festivalprofessionals. Een festivalcongres met vier toffe sprekers uit de festivalwereld die hun verhaal met ons deelden. Anna van Nunen van Innofest, Jolanda Jansen, algemeen directeur van Ahoy RotterdamThe Media Nanny José Woldring en oprichter van Ronnie Degen namens ons mee in hun werkveld.

Bekijk ook in onderstaande visuals een samenvatting van hun verhaal!

De visuals van Babbels in Beeld zijn trouwens direct gebruikt in de eventcommunicatie. Een gaaf voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is met live visualisatie! Check de sectie “Presentatie congressen” in het online magazine van de Event Summit 2019. Daar zie je Babbels in Beeld terug.

Interesse?

Neem contact op met een van onze adviseurs


E-mail Tel: 073 7820 314