Gezondste regio Noord-Limburg

De gezondste regio van Nederland? De afgelopen 3 jaar heeft regio Noord-Limburg keihard gewerkt om deze titel te verdienen. Op 6 december 2022 vond er een officieuze kick-off plaats waarbij de gemeente, het onderwijs en de betrokken bedrijven de plannen bespraken. Waar staan we? En waar willen we naartoe? Babbels in Beeld werd door Imagro ingeschakeld en ving de kracht van deze samenwerking in een sterk, visueel beeld!

Imagro, go go go! 

Prettig leven, werken, ontwikkelen en samenwerken: in Noord-Limburg kiezen ze doelgericht voor gezondheid als basis. Imagro, al meer dan 25 jaar hét bureau voor vernieuwing in agri, horti, food en leefomgeving, kreeg de opdracht om dit proces te ondersteunen, versnellen en praktisch te maken. Het belangrijkste doel? Het behouden van de focus! Het opgestelde programma stond geheel in het teken van regionaal samenwerken aan de ambitie om de gezondste regio te worden.

Samenwerken? Yes please! 

Samenwerken… wat is dat eigenlijk? En hoe geven we daar vorm aan in deze context? Het document dat Babbels in Beeld tijdens de kick-off maakte, vat de besproken thema’s en belangrijkste uitkomsten samen. Zo zie je links de masterclass ‘brede welvaart’, wat alles omvat wat mensen van waarde vinden. Naast materiële welvaart gaat het ook om zaken als onderwijs, milieu en leefomgeving en gezondheid. En laat dat nou net zijn waar Regio Noord-Limburg zich hard voor maakt.

In het midden van de visual zien we de regio Noord-Limburg, met daaromheen de thema’s die tijdens de kick-off naar voren zijn gekomen. To name a few:

1. Talentontwikkeling
2. Ondernemen in de grensregio (de grens met Duitsland)
3. Vitale gemeenschappen en positieve gezondheid
4. Veiligheid
5. Leefomgeving

Tof dat wij als Babbels in Beeld bij mochten dragen aan het essentiële motto van deze club: “Samen zetten we een fantastische beweging in gang!”

Interesse?

Neem contact op met een van onze adviseurs


E-mail Tel: 073 7820 314