Kuehne + Nagel

Comm BV, specialist op het gebied van HRM support, bedrijfstrainingen en mediation organiseert een driedaagse training voor de ondernemersraad van Kuehne+Nagel. Zij behartigen de belangen voor een flinke organisatie, van maar liefst 12.000 mensen in Nederland. 

 

Het doel van deze bijeenkomst is het verhogen van de effectiviteit in vergaderingen als team. Tijdens deze driedaagse wordt ingegaan op:

- Het verbeteren van de communicatie in vergaderingen;
- Effectiever worden als team;
- Begrip hebben voor elkaar;
- Afspraken maken en je daaraan houden.

Een intensieve bijeenkomst, met een veelheid aan informatie en inzichten die voorbij komen. Comm BV vroeg ons de derde dag van deze training aanwezig te zijn, op het moment dat de groep een wrap-up maakt van de belangrijkste afspraken en conclusies.

We maakten een visuele samenvatting van de training, waarin de Do’s en Dont’s voor de toekomst in beeld werden gebracht, als een houvast voor de ondernemersraad.

Reactie opdrachtgever:
Heel waardevol dat Eva er bij was! Wij gaan het visueel document gebruiken om het gesprek met de raad in leven te houden. Bovendien scheelt het ons als trainers een hoop werk, omdat wij niet meer de volledige training uit hoeven te schrijven na afloop! Dank voor jullie aanwezigheid.

Interesse?

Neem contact op met een van onze adviseurs


E-mail Tel: 073 7820 314