Leijgraaf personal branding

Als docent sta je dagelijks in de spotlight. Niet alleen offline, maar ook steeds meer online. Hoe zorg je ervoor dat je te allen tijde goed uit de verf komt? De docenten van ROC de Leijgraaf kregen daarom afgelopen week een training Personal Branding. Hoe ziet jouw persoonlijke merk eruit? En hoe visualiseer je dat? Let’s find out!

De training bestaat uit drie sessies waarin verschillende aspecten van een ‘Personal Brand’ naar voren komen. Wie ben je nou echt en wat maakt jou onderscheidend? Op welke manier kun je (nieuwe) media inzetten om jezelf te ‘branden’? De deelnemers gaan direct aan de slag tijdens de eerst sessie om zicht te krijgen op eigen kwaliteiten, typerend gedrag en succesverhalen. Hoe kan ik mezelf profileren en hoe presenteer ik mezelf naar anderen?

Onze live illustrator Leon was aanwezig om van elke deelnemer ter plekke een ‘avatar’ te tekenen waarin de talenten en positieve eigenschappen van de docenten zichtbaar worden. Gedurende de training luistert hij aandachtig naar de input van de deelnemers, om vervolgens de live illustraties te presenteren. Jouw persoonlijke merk in beeld!

Interesse?

Neem contact op met een van onze adviseurs


E-mail Tel: 073 7820 314