Lentiz Mavo: Next Gen Lab

Hoe motiveer je jongeren om op een leuke en uitdagende manier te werken aan hun toekomst skills? Lentiz Mavo in Maassluis heeft een nieuwe vleugel genaamd ‘Next Gen Lab’, waar leerlingen worden uitgedaagd om zich verder te ontwikkelen, samen te brainstormen én te innoveren. Babbels in Beeld werd gevraagd om muurillustraties te maken die hier naadloos op aansluiten.

Toekomstmakers

Op het Lentiz Reviuslyceum en de Revius MAVO word je zo goed mogelijk voorbereid op de toekomst. Om goed mee te kunnen draaien met de uitdagingen van onze toekomst heb je slimme skills nodig. En die ga je leren in het Next Generation Lab! Leerlingen leren hier oplossingsgericht denken en ze krijgen handvaten om met diverse vraagstukken om te gaan vanuit het bedrijfsleven.

Hoe dan? Zo dan! 

Babbels in Beeld werd gevraagd om, in samenwerking met een interieurbouwer, na te denken over passende muurillustraties, gebaseerd en geïnspireerd op de inhoud van het Next Generation Lab. Dit heeft geresulteerd in een ‘future wand’, geïnspireerd op Star Wars. Lentiz Revius heeft de visie ‘thuis voor toekomstmakers’ geformuleerd, waarbij zij diverse thema’s, zoals digitalisering en internationalisering aankaarten, uiteraard gekoppeld aan de sustainable development goals. Innovaties op het gebied van technologie, duurzaamheid en logistiek passeren automatisch de revue.

Naast de future wand is er ook een wand ontworpen die volledig in het teken staat van internationalisering. Met deze muurillustraties worden de leerlingen continu herinnerd en uitgedaagd om op een creatieve manier aan hun leerdoelen te werken.

Samen leuker leren en ontwikkelen!

Interesse?

Neem contact op met een van onze adviseurs


E-mail Tel: 073 7820 314