Live tekenen bedrijfsjubileum

Slump Catering en Events uit Bant vierde afgelopen donderdag haar 30jarig bestaan. Dat moest gevierd worden! Een fantastische, professionele partij, waar we met heel veel plezier mee samen werken. Slump organiseerde voor deze speciale gelegenheid een event met als thema “The Tasty Thirties”. Er waren diverse partijen aanwezig, die samen zorgden voor een avond vol lekkere drankjes, hapjes, beleving en entertainment. De klanten en relaties van Slump werden getrakteerd op een gezellig en sfeervol jubileumfeestje.

Slump Catering en Events vroeg ons aanwezig te zijn met Babbels in Beeld. Voor deze gelegenheid wilde ze graag dat onze illustrator ter plekke digitaal tekeningen kwam maken van relaties en klanten. Een perfecte klus voor onze illustrator Leon!

Hij was aanwezig met ons tekenloket en maakte in ongeveer 10 minuten per persoon een pakkende en herkenbare cartoon. De tekeningen zijn zichtbaar op het tv-scherm, zodat iedereen de ontwikkelingen van de tekeningen kan volgen. Dat werkte, want het duurde niet lang of er stond een rij bij het loket.

Reactie opdrachtgever:
Het was echt heel leuk! Ik sprak veel mensen tijdens ons event die ook een tekening van zichzelf wilde. Wat vooral ook heel tof is, dezelfde dag kunnen wij onze relaties de visuals al toesturen, zoveel leuker om op die manier in contact te blijven met onze relaties, dan met alleen een mailtje! Wij verwachten dat hier nog wel wat leuke klusjes uitkomen voor jullie. Dankjewel en tot het volgende event!

Zie je jouw tekening hieronder staan? Mail dan naar ellen@babbelsinbeeld.nl en je krijgt het digitale bestand toegestuurd!

Interesse?

Neem contact op met een van onze adviseurs


E-mail Tel: 073 7820 314