Paaspop 2018

Live illustreren op Paaspop; wat was het tof! Ook dit jaar waren we weer welkom bij de Paaspop Academy en de Paaspop Skyclub om de verhalen en ontmoetingen daar live vast te leggen.

Paaspop academy

De Paaspop Academy is een conferentie voor innovatie op het festivalterrein. Gedurende het event worden er verschillende talks en netwerkactiviteiten georganiseerd voor de aanwezigen om ondernemers, onderwijs en de overheid met elkaar in contact te brengen. Studenten en het bedrijfsleven ontmoeten elkaar en gaan met elkaar in gesprek over bewustzijn. Verschillende onderwerpen kwamen hierbij aan bod, waaronder; We Are Food, Sociaal Kapitaal en duurzaamheid.

Heel gaaf was de opzet van de presentaties. Alle geïnteresseerden kregen een koptelefoon op waardoor ze de sprekers individueel konden horen. Zo was er in de rest van de tent nog ruimte voor andere gesprekken tijdens de presentaties. Na afloop kon er tijdens de Sofa Sessions contact worden gezocht met de sprekers.

Babbels in Beeld maakte de visuele notulen van het onderdeel Table Talks. Aan 12 tafels werd, onder begeleiding van de gespreksleiders, gediscussieerd over de verschillende onderwerpen. De groepsleiders koppelden de gesprekken terug aan onze live tekenaar Eva, die ze omzette in een visual (zie het resultaat bovenaan de pagina). Collega-illustrator Jessie ging zelf langs de tafels om de verhalen op te halen en de gesprekken visueel te faciliteren.

Onder de aanwezigen waren veel vertegenwoordigers uit de regio, waaronder POM (Platform Ondernemend Meierijstad) en Fontys Academy for Creative Industries.

Paaspop skyclub

Waar de Paaspop Academy ingaat op het delen van kennis, is de Skyclub een plek om te loungen met business-to-business contacten. Je wordt voorzien van eten en drinken en kunt vanuit de lounge het festivalterrein verkennen. Daarnaast is er alle ruimte voor het leggen van nieuwe contacten en het voeren van inhoudelijke gesprekken.

Gedurende het festival vond een hackathon plaats waar studenten werden uitgedaagd constant nieuwe innovatieve toepassingen te verzinnen voor het festival, zoals het verbeteren van de informatievoorzieningen en het terugdringen van het energieverbruik. We raakten hierover in gesprek met een van de initiatiefnemers. Deze input werd samen met andere interessante ontmoetingen verwerkt in onderstaande visual.

Het was te gek om er bij te zijn, we kijken alweer uit naar Paaspop 2019!

Interesse?

Neem contact op met een van onze adviseurs


E-mail Tel: 073 7820 314