Rabo verspillingshub

Om de groeiende wereldbevolking blijvend van duurzaam voedsel te voorzien, is het terugdringen van voedselverspilling broodnodig. Daarom zet Rabobank zich in om deze food waste terug te dringen, onder andere door de inzet van de Rabo Verspillingshub waar Rabobank collega’s, bedrijven, ngo’s, onderwijs en overheid wil verbinden om samen te strijden tegen voedselverlies. Babbels in Beeld was erbij om een interactieve sessie van 23 mei visueel te faciliteren!

Onder de naam ‘No-Waste Experience’ organiseren collega’s van het Banking for Food Inspiration Centre van de Rabobank een sessie rondom het vormgeven van de Banking for Food strategie waarvan voedselverspilling één van de thema’s is.  Analisten uit het Food & Agri research team, specialisten op het gebied van internationale handel, partnerships en andere betrokken worden geactiveerd mee te denken over het probleem.

De dag stond in het teken van interactieve groepsopdrachten om inspiratie te delen en te brainstormen over drie centrale vragen:

• Voor welke klanten is Food Waste relevant?
• Welke kansen zie ik om toegevoegde waarde te leveren aan klanten met Food Waste issue?
• Wat is voor jou de top drie prioriteit om morgen op te pakken n.a.v. Food Waste?

Tijdens de sessie zijn twee visuals gemaakt om alle ideeën vers te houden en iedereen die niet aanwezig kon zijn na afloop op een inspirerende manier te betrekken. Check them out!

Interesse?

Neem contact op met een van onze adviseurs


E-mail Tel: 073 7820 314