Visual nieuw podium Gigant

Gigant International presenteerde afgelopen vrijdag hun splinternieuwe podium: The Ground Support Rainbow. Het afgelopen anderhalf jaar is er hard aan gewerkt, van concept tot het in elkaar zetten van de allerkleinste onderdelen. De laatste dagen waren spannend: gaan we de deadline halen? Maar daar stond hij, een imposant podium, op het terrein van Gigant in Eersel.

Relaties en klanten werden uitgenodigd het podium van dichtbij te komen bekijken. Diverse professionals uit de podiumbouw, festival- en evenementenwereld namen een kijkje. Voor een drankje en een hapje werd gezorgd, het terrein was gezellig aangekleed met foodtrucks en bars.

Babbels in Beeld werd benaderd om ter plekke een visual te maken van het nieuwe podium. Onze illustrator Vincent ging aan de slag en gedurende deze middag werd het podium zichtbaar, met daaromheen diverse toepassingen en gelegenheden waar dit podium goed tot zijn recht zou komen.

The Ground Support Rainbow van Gigant is inmiddels al 8 keer verhuurd voor het komende seizoen, dus dat gaat lekker! We zijn benieuwd op welke festivals en events wij hem nog gaan tegen komen.

Interesse?

Neem contact op met een van onze adviseurs


E-mail Tel: 073 7820 314