Workshop visualiseren

Enkele maanden terug raakten we in gesprek met Marjan van Kaathoven van COMMbv, een trainings- en adviesbureau uit Schijndel. Eerder werkten we al eens samen, waarbij onze illustrator aanwezig was om de kern van een training van Comm BV ter plekke vast te leggen in beeld.

Marjan en haar collega’s gaven aan dat zij bij trainingen die zij geven wel vaker ondersteuning kunnen gebruiken op het gebied van visualiseren. Hoe kunnen zij hun presentaties beeldender maken? Hoe zorgen ze dat alle waardevolle input beter blijft hangen achteraf? En, ook zeker niet onbelangrijk, valt er een oplossing te bedenken voor het vele werk dat vaak achteraf nog moet gebeuren door de trainer, zoals het schrijven van samenvattingen? Comm BV vroeg ons of wij eens met hen van gedachten wilden wisselen om  hiervoor samen een toffe training neer te zetten, zodat ook collega-trainers met een soortgelijke behoefte zich kunnen aanmelden.

Wij werden hier direct heel enthousiast van en stonden dan ook te popelen om samen met de dames van Comm BV een leuke en effectieve training te ontwikkelen die inhaakt op de kracht van beeld.

Op maandag 28 november staat de tweede training gepland in Schijndel.  Wij hebben er weer heel veel zin in! In januari volgt sessie nummer 3 en wat ons betreft gaan we nog even door. Ben jij zelf trainer en heb je ook behoefte aan ondersteuning op het gebied van visualiseren? Meld je dan aan voor een van de trainingen via deze link.

 

Enkele reacties van de deelnemers:


“Wat een gedrevenheid en enthousiasme van de trainers!”
“ Helder wat je met beeld kunt bereiken. “
“ Toegankelijk en veilige omgeving om zelf aan de slag te gaan met tekenen.”

Interesse?

Neem contact op met een van onze adviseurs


E-mail Tel: 073 7820 314