Zomergasten

Unpack your Backpack is een opleidingsprogramma van Helicon. In een intensief traject van anderhalf jaar stond persoonlijk leiderschap centraal. Werknemers van Helicon en ROC De Leijgraaf namen deel aan dit mooie programma dat afgelopen zomer werd afgerond.

Tijdens de laatste bijeenkomst ontstond de wens om het traject voort te zetten. Gertjan van Rozendaal en Maaike Klundert, twee deelnemers, vonden het zo mooi wat er in deze groep is ontstaan en waren zo enthousiast over het programma, dat zij de handen ineen sloegen en besloten om een vervolg te geven aan dit programma.

Op 26 september organiseerde zij samen de eerste vervolgbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst stelden zij persoonlijke leermomenten centraal. Welke dingen kom je tegen in je leven, van welke positieve en negatieve levenservaringen heb je veel geleerd en waarom? Wat speelde een belangrijke rol, welke factoren hadden daar invloed op, hoe ben je met deze gebeurtenissen omgegaan?

Vier van de deelnemers werd voorafgaand gevraagd enkele filmpjes aan te leveren, die voor hen veel betekenen in deze context. In de vorm van Zomergasten werden deze deelnemers geïnterviewd en ontstonden mooie en persoonlijke gesprekken.

De sessie werd afgesloten met een les in tekenen. Welke vervolgstappen wil je maken, wat zou je graag nog willen leren in de toekomst? Door middel van speelse oefeningen, begeleid door onze illustrators Jessie en Eva, ging de groep hier mee aan de slag.

Deze eerste bijeenkomst werd door onze illustrators tevens vastgelegd in onderstaande visual.

Interesse?

Neem contact op met een van onze adviseurs


E-mail Tel: 073 7820 314