Expertise

Visualiseren is realiseren

Versnel de beeldvorming en verbeter de besluitvorming.
Bij Babbels in Beeld brengen we naast een unieke vaardigheid ook een schat aan ervaring aan tafel. Met onze ervaring in verandermanagement, merkstrategie en onderwijsontwikkeling weten wij dat visualiseren gelijk staat aan realiseren. Als dé visuele partner bij complexe vraagstukken en verandertrajecten helpen wij teams sneller en makkelijker vooruitgang te boeken door processen in beeld te brengen. Samen vergroten we het innoverend vermogen van de organisatie, ontwikkelen we een gedeeld beeld van de toekomst en activeren we duurzame veranderingen.

Ik kom langs en neem mee..

Skills & tools achter onze toegevoegde waarde

VISUAL CONSULTANCY

Zoveel meer dan visueel notuleren. Met onze visuele werkvormen geven we advies, richting en filteren we op inhoud. Met een stift in de hand dragen we bij aan constructieve gesprekken. We creëren heldere inzichten, beter overdraagbare documenten en zorgen ervoor dat je mensen makkelijker kunt meenemen in je visie. We verwijderen ruis en overbodige informatie om zo sneller tot de kern te komen van jouw verhaal.
 

DESIGN THINKING

De behoefte van de klant en de eindgebruiker staan altijd centraal. Design thinking draait om het begrijpen van de mensen voor wie een product of dienst ontwikkeld wordt. Dat klinkt logisch, maar vaak kom je in de praktijk toch een hoop aannames en standaard denkpatronen tegen die maar lastig naast je neer te leggen zijn. Noem het creatief of outside-the-box: Babbels in Beeld gaat op zoek naar nieuwe en innovatieve denkwijzen om zo tot de best mogelijke oplossingen te komen voor jouw ontwerpvraag.
 

SAMEN

Samenwerken is dé sleutel tot succesvolle verandering. Bij Babbels in Beeld betrekken we jou en je team graag bij het ontwerpproces. We vergaren inzichten over het onderwerp en de probleemstelling, werken verder op jullie expertises en zorgen ervoor dat iedereen ‘aanhaakt’ bij het doel dat we voor ogen hebben. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder! 

DUURZAAM

Zo veel méér dan milieu. Ook mens en winst profiteert van een duurzame aanpak. De drie P’s (Planet, People & Profit) staan centraal. We helpen je binnen deze drie pijlers harmonie te creëren én vast te houden. De juiste balans voor een duurzamere toekomst.

TOEKOMSTGERICHT

We helpen je met het vraagstuk van nu zonder ‘morgen’ te vergeten. Samen werken we een plan uit dat niet alleen vandaag bijdraagt aan de gewenste verandering, maar dat ook op de lange termijn toegepast kan blijven worden. Ook een stukje duurzaam ondernemen!

Een schat aan ervaring

Hier zijn we helemaal in thuis

VERANDERMANAGEMENT

Verandermanagement is een cruciaal onderdeel van ieder verandertraject. Het is dé managementvorm die zich richt op het veranderen van de structuur, cultuur en werkwijze van organisaties. Babbels in Beeld maakt deze veranderingen visueel en gebruikt design om jouw visie te vertalen binnen de gehele organisatie.
 

ONDERWIJS-ONTWIKKELING

Het onderwijs is continu in beweging. Innovatie staat bij iedere schooldirectie op de agenda en grootschalige trajecten moeten het onderwijs van morgen vormgeven. Wij geven richting aan deze innovatie. Met een achtergrond in het onderwijs weten we wat er speelt en helpen we onderwijsinstellingen met één van de belangrijkste opgaves van nu.

MERKSTRATEGIE

Een merkstrategie vormt de essentiële basis voor alle marketing van jouw organisatie. Bedrijven die dit snappen, hechten veel waarden aan het merktraject. De gehele organisatie wordt betrokken. Het ontwikkelen van een sterk merk wordt dan al snel een complex vraagstuk. Een design expertise in je team zorgt dan voor overzicht, stimuleert samenwerking en helpt de gehele organisatie te betrekken. 

Interesse?

Neem contact op met een van onze adviseurs


E-mail Tel: 073 7820 314