Selecteer een pagina

GEK en Studio Adam. Eind 2012 zagen we een toffe ruimte in de binnenstad van Den Bosch en besloten we samen een kantoor te huren.  In eerste instantie, omdat we allebei een ruimte zochten en het vooral heel gezellig en praktisch was om een kantoor te delen. Al gauw raakten onze werkzaamheden elkaar steeds meer en werkten we op projectbasis regelmatig samen. Als beeldprofessional speelt Studio Adam een grote rol bij de ontwikkeling van de concepten van GEK. Anderzijds ondersteunt GEK Studio Adam op het gebied van marketing en projectbegeleiding.

Vanuit onze rol als beeldmakers, conceptdenkers en live communicatie experts hebben we de afgelopen jaren beide veel opdrachten mogen uitvoeren bij onderwijsinstellingen, trainingsorganisaties en events. De laatste tijd kwam daarbij ook vaak de vraag naar voren of we live contactmomenten, zoals trainingen, bedrijfsevents en beurzen, ter plekke, visueel konden vastleggen.

Studio Adam heeft de afgelopen jaren veel visuele notulen mogen maken bij seminars, workshops en trainingen. Ook GEK werd regelmatig ingezet voor het visualiseren van trainingen en presentaties. Het is ook precies waar onze bedrijven elkaar raken: live events en visuele communicatie. Hoe zorgen we er nou voor dat deze twee takken écht samen komen en elkaar versterken? Een nieuw concept was geboren: Babbels in Beeld.

Babbels in Beeld vergroot én verlengt de impact van een event, training of meeting. Met een pool van illustrators maken we live tekeningen bij contactmomenten, om bijeenkomsten in beeld te brengen en uit te diepen.  Enerzijds zorgt het ter plekke voor meer beleving en fun, anderzijds blijft informatie, een lezing of gesprek beter bij, maakt het meer impact, omdat het direct visueel bij je binnen komt.

We doen dit digitaal, waardoor de beelden direct beschikbaar zijn en ingezet kunnen worden voor interne en externe communicatiedoeleinden. Koppel de beelden ter plekke aan de visuele media van het event, maak achteraf een terugkoppeling naar je leads met een toffe illustratie of gebruik de beelden voor je Social Media campagne, nieuwsbrief of website.

Babbels in Beeld is er helemaal klaar voor en kijkt uit naar alle toffe events, trainingen en meetings die al op de planning staan.

Keertje babbelen? Kom gezellig langs op ons kantoor aan de van Tuldenstraat 13 in Den Bosch!

Groeten,

Eva, Ellen en Gertjan

Delen

Zullen we een keertje Babbelen?

Ben je benieuwd wat Babbels in Beeld voor jouw event kan betekenen?
Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!