Selecteer een pagina

Denk jij in plaatjes, beheers je tekenvaardigheden, ben je niet op je mondje gevallen en zie jij het als een uitdaging om complexe inhoud te vertalen naar aansprekende en overzichtelijke visuals? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?

Babbels in Beeld faciliteert bijeenkomsten visueel. Denk aan vergaderingen, meetings, seminars en congressen. We maken ter plekke digitale visuals om de inhoud te duiden en de kern te raken. Digitaal, zodat de visuals direct deelbaar zijn en ingezet kunnen worden voor communicatiedoeleinden.

Babbels in Beeld wordt veelal ingezet bij processen die gaan over organisatieverandering en teamontwikkeling. Onderwerpen die regelmatig voorbij komen zijn het creëren van een betere (team)samenwerking en/of communicatie, de (her)positionering van een bedrijf of organisatie, personeelsmotivatie, het bepalen of herijken van de kernwaarden en evaluaties van of voorbereidingen op grote projecten. We zijn voornamelijk werkzaam voor gemeentes, zorg- en onderwijsinstellingen.

 

Wij zoeken…

Als live tekenaar haal je tijdens de bijeenkomst ter plekke visueel naar boven wat er besproken wordt, in de vorm van een visuele notulen of tekening. De ene bijeenkomst vraagt om een pro-actieve houding, waarin je samen met de procesbegeleider of gespreksleider de meeting vorm geeft. Een andere bijeenkomst heeft juist een toeschouwende illustrator nodig, die zich niet mengt in het gesprek, maar enkel visueel vastlegt wat er ter plekke besproken wordt.

Functie-eisen:

  • je hebt aantoonbare ervaring als illustrator en beheerst tekenvaardigheden
  • je bent een beelddenker en je hebt geen moeite om gesproken inhoud snel en duidelijk om te zetten in heldere tekeningen
  • je kunt goed luisteren
  • je bent communicatief vaardig en hebt een proactieve houding
  • je bent in het bezit van een tekentablet of staat er voor open deze aan te schaffen
  • je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt een auto tot je beschikking

 Wat  biedt Babbels in Beeld:

  • leuke en uitdagende opdrachten
  • opleidingsmogelijkheden tot visueel procesbegeleider
  • een breed netwerk
  • een dynamisch team

 

Solliciteren?

Spreekt bovenstaande je aan en denk jij een aanvulling te zijn op ons team? Wij komen heel graag met je in gesprek! Mail voor meer informatie naar ellen@babbelsinbeeld.nl of bel ons via 073-7820313.

Delen

Zullen we een keertje Babbelen?

Ben je benieuwd wat Babbels in Beeld voor jouw event kan betekenen?
Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!