Selecteer een pagina

Event Summit 2019

Op 31 januari gingen we richting Ahoy met ons Babbels team. Daar werd Event Summit 2019 georganiseerd, een vakbeurs en congres voor de totale evenementenindustrie. 

Wat deden we daar? Babbelen én tekenen natuurlijk! We voerden toffe gesprekken met eventmanagers, marketingprofessionals en communicatieadviseurs op de beursvloer. Onze illustrator was aanwezig tijdens het congresprogramma. Dirk Zeelenberg praatte het ochtendprogramma aan elkaar. Inspirerende sprekers als Florian Dirkse, co-founder van o.a. The Ocean Cleanup en The Green Miles, filmmakers Eddy Terstall&Martin Koolhoven, Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen van Fountain Heads en Yvonne de Liefde van de Vrienden van Amstel Live, kwamen voorbij.

Wat hadden zij te vertellen?
Check hieronder de visuals die Eva maakte tijdens hun talks!

De middag was voor de festivalprofessionals. Een festivalcongres met vier toffe sprekers uit de festivalwereld die hun verhaal met ons deelden. Anna van Nunen van Innofest, Jolanda Jansen, algemeen directeur van Ahoy Rotterdam, The Media Nanny José Woldring en oprichter van Ronnie Degen namens ons mee in hun werkveld.

Bekijk in deze visuals een samenvatting van hun verhaal!

De visuals van Babbels in Beeld zijn trouwens direct gebruikt in de eventcommunicatie. Een gaaf voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is met live visualisatie! Check de sectie “Presentatie congressen” in het online magazine van de Event Summit 2019. Daar zie je Babbels in Beeld terug.

Lentiz Revius: thuis voor toekomstmakers

Lentiz Revius: thuis voor toekomstmakers

Lentiz Onderwijs Groep loopt op kop als het gaat om onderwijsontwikkeling. Wij zijn uitgenodigd om een bijeenkomst visueel te faciliteren.

bekijken
Unpack your backpack

Unpack your backpack

Bij de training ‘Unpack your Backpack: Personal Branding’ maakte Babbels in Beeld live visuals.

bekijken
Event Summit 2019

Event Summit 2019

Babbels in Beeld was aanwezig bij Event Summit 2019; een vakbeurs en congres voor de totale evenementenindustrie!

bekijken

Zullen we een keertje Babbelen?

Ben je benieuwd wat Babbels in Beeld voor jouw event kan betekenen?
Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

YES!

KEEP ME POSTED