Selecteer een pagina

Fusie in beeld gebracht

Twee scholen die gaan fuseren en samen komen in Daltonschool De Evenaar. Een flink traject, opgepakt door Do United en Impact. Hun gezamenlijke taak is het deze fusie goed op de kaart te zetten, alle betrokkenen met elkaar te verbinden en een basis voor een goede samenwerking te creëren.

In eerdere sessies hebben zij met deze club mensen de kernbelofte in kaart gebracht, door middel van een zogeheten Vison Eye.

Het doel van deze vervolgsessie is het delen van de resultaten met de medewerkers en ze te vragen deze verder vorm te geven. Babbels in Beeld was erbij om deze Vision Eye te verbeelden in de vorm van een sprekende visual, in samenwerking met alle medewerkers. Dit moet er mede voor zorgen dat de kernbelofte helder is uit te leggen aan docenten, leerlingen en ouders.

Onze illustrator Eva was aanwezig voor de visuele verslaglegging van deze dag, tekstschrijver Jeroen Vissers was erbij om tekstuele zaken op te vangen voor het nog te schrijven merkverhaal.

Het grootste gedeelte van de dag stond in het teken van het ‘merken spel’, wat gespeeld werd om te achterhalen wat de kernwaarden zijn van Daltonschool de Evenaar en in hoeverre men daarmee bekend is. De deelnemers waren actief betrokken en kwamen met waardevolle bijdragen, zoals ontroerende tekeningen, liedjes en korte optredens.

Deze input werd meegenomen in de visual, die onder luid geklap werd ontvangen. Daltonschool de Evenaar in beeld. Missie geslaagd!

Lentiz Revius: thuis voor toekomstmakers

Lentiz Revius: thuis voor toekomstmakers

Lentiz Onderwijs Groep loopt op kop als het gaat om onderwijsontwikkeling. Wij zijn uitgenodigd om een bijeenkomst visueel te faciliteren.

bekijken
Unpack your backpack

Unpack your backpack

Bij de training ‘Unpack your Backpack: Personal Branding’ maakte Babbels in Beeld live visuals.

bekijken
Event Summit 2019

Event Summit 2019

Babbels in Beeld was aanwezig bij Event Summit 2019; een vakbeurs en congres voor de totale evenementenindustrie!

bekijken

Zullen we een keertje Babbelen?

Ben je benieuwd wat Babbels in Beeld voor jouw event kan betekenen?
Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

YES!

KEEP ME POSTED