Selecteer een pagina

Kennisnetwerk Destinatie Nederland

Kennisnetwerk Destinatie Nederland is een netwerk voor en door destinatie- en citymarketing organisaties  in Nederland. Een kopgroep van circa 12 directies van die organisaties is een positionpaper aan het ontwikkelen. Daarin bespreken ze samen wat er in de toekomst nodig is, waar de veranderingen zitten, welke positie zij innemen, en nog veel meer. Een belangrijk proces dus!

In totaal zijn er zo’n 80 van dergelijke organisaties in Nederland actief. Tijdens de sessie waren collega’s aanwezig van steden en regio’s waaronder Rotterdam, Eindhoven, Ameland , Zeeland, Limburg en Brabant. Onze visueel procesbegeleider Eva was er bij en maakte een visuele notulen van het overleg.

Perspectief 2030

Je kunt destinatie- en citymarketing organisaties zien als de draaischijf voor management, ontwikkeling en marketing van de regio dan wel stad. Tijdens de sessie werd veel gesproken over ‘Perspectief 2030’. Dat is een visie op de toeristische ontwikkeling van Nederland voor de komende jaren. Het perspectief luidt:

“Nederland verwacht richting 2030 een groei van 50% van het aantal internationale toeristen. Dit vraagt om een nieuwe aanpak, waarbij het doel is dat alle Nederlanders profiteren van toerisme, dus zowel bewoners, bezoekers als bedrijven. Het Perspectief is samengesteld met ruim honderd experts uit sectoren als toerisme, mobiliteit, onderwijs en cultuur, bewoners en bestuurders, en kan gezien worden als een keerpunt. De komende tien jaar vragen om een andere aanpak dan de afgelopen tien jaar.” (bronvermelding: NBTC)

Dat belooft wat dus! Check de resulterende visual bovenaan de pagina.

Kennisnetwerk Destinatie Nederland

Kennisnetwerk Destinatie Nederland

Kennisnetwerk Destinatie Nederland is een netwerk van destinatie- en citymarketing organisaties.

bekijken
Unpack your backpack

Unpack your backpack

Bij de training ‘Unpack your Backpack: Personal Branding’ maakte Babbels in Beeld live visuals.

bekijken
Event Summit 2019

Event Summit 2019

Babbels in Beeld was aanwezig bij Event Summit 2019; een vakbeurs en congres voor de totale evenementenindustrie!

bekijken

Zullen we een keertje Babbelen?

Ben je benieuwd wat Babbels in Beeld voor jouw event kan betekenen?
Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

YES!

KEEP ME POSTED