Selecteer een pagina

Leijgraaf Personal Branding

Als docent sta je dagelijks in de spotlight. Niet alleen offline, maar ook steeds meer online. Hoe zorg je ervoor dat je te allen tijde goed uit de verf komt? De docenten van ROC de Leijgraaf kregen daarom afgelopen week een training Personal Branding. Hoe ziet jouw persoonlijke merk eruit? En hoe visualiseer je dat? Let’s find out!

De training bestaat uit drie sessies waarin verschillende aspecten van een ‘Personal Brand’ naar voren komen. Wie ben je nou echt en wat maakt jou onderscheidend? Op welke manier kun je (nieuwe) media inzetten om jezelf te ‘branden’? De deelnemers gaan direct aan de slag tijdens de eerst sessie om zicht te krijgen op eigen kwaliteiten, typerend gedrag en succesverhalen. Hoe kan ik mezelf profileren en hoe presenteer ik mezelf naar anderen?

Onze live illustrator Leon was aanwezig om van elke deelnemer ter plekke een ‘avatar’ te tekenen waarin de talenten en positieve eigenschappen van de docenten zichtbaar worden. Gedurende de training luistert hij aandachtig naar de input van de deelnemers, om vervolgens de live illustraties te presenteren. Jouw persoonlijke merk in beeld!

Lentiz Revius: thuis voor toekomstmakers

Lentiz Revius: thuis voor toekomstmakers

Lentiz Onderwijs Groep loopt op kop als het gaat om onderwijsontwikkeling. Wij zijn uitgenodigd om een bijeenkomst visueel te faciliteren.

bekijken
Unpack your backpack

Unpack your backpack

Bij de training ‘Unpack your Backpack: Personal Branding’ maakte Babbels in Beeld live visuals.

bekijken
Event Summit 2019

Event Summit 2019

Babbels in Beeld was aanwezig bij Event Summit 2019; een vakbeurs en congres voor de totale evenementenindustrie!

bekijken

Zullen we een keertje Babbelen?

Ben je benieuwd wat Babbels in Beeld voor jouw event kan betekenen?
Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

YES!

KEEP ME POSTED