Selecteer een pagina

Live illustreren conferentie TUE

De Technische Universiteit van Eindhoven organiseert een conferentieweek over Tangible Interaction Design. De betrokkenen zijn onderzoekers en wetenschappers op het gebied van ontwerp/design, denk aan: interface design, fysieke interactie, etc. Een onderwerp is bijvoorbeeld: het ontwikkelen van een fysieke interactie om kinderen te laten leren.

Tijdens de openingsreceptie van de conferentieweek op de TUE krijgen de deelnemende onderzoekers een katoenen tasje aangeboden met het logo van de TUE. De opdrachtgever vroeg Babbels in Beeld om deze tasjes ter plekke te personaliseren met illustraties. Juist omdat het zo’n abstracte onderzoeken zijn, was de TUE op zoek naar illustraties die deze complexe materie kunnen omzetten in heldere en speelse beeldtaal.

We waren aanwezig met twee illustrators die per onderzoek in ongeveer 5 minuten tijd de onderzoeksvragen vertaalde in herkenbare en passende tekeningen.

Reactie opdrachtgever:

Ik wil jullie graag bedanken voor gister. De illustrators waren echt top! Van de meest abstracte thema’s wisten ze nog een mooie tas te maken. In het Engels, zonder voorkennis: hun interpretatie van de input was heel verfrissend, de deelnemers waren erg enthousiast! Bedankt!

Lentiz Revius: thuis voor toekomstmakers

Lentiz Revius: thuis voor toekomstmakers

Lentiz Onderwijs Groep loopt op kop als het gaat om onderwijsontwikkeling. Wij zijn uitgenodigd om een bijeenkomst visueel te faciliteren.

bekijken
Unpack your backpack

Unpack your backpack

Bij de training ‘Unpack your Backpack: Personal Branding’ maakte Babbels in Beeld live visuals.

bekijken
Event Summit 2019

Event Summit 2019

Babbels in Beeld was aanwezig bij Event Summit 2019; een vakbeurs en congres voor de totale evenementenindustrie!

bekijken

Zullen we een keertje Babbelen?

Ben je benieuwd wat Babbels in Beeld voor jouw event kan betekenen?
Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

YES!

KEEP ME POSTED