Selecteer een pagina

Logistiek Platform gevisualiseerd

Logistiek Platform ’s-Hertogenbosch organiseerde eind juni een event om hun leden te activeren en meer te betrekken bij de organisatie. Het was de kick-off van een reeks events die gedurende de komende twee jaar gaan plaatsvinden. Het Platform gaf aan de output van dit eerste event heel waardevol te vinden. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de gesprekken, discussies, ideeën en kansen die uit dit event naar voren komen, niet verloren gaan en scherp op het netvlies blijven van de deelnemers?

Daar kwam Babbels in Beeld om de hoek kijken. Gedurende de volledige sessie was onze illustrator Eva aanwezig om in beeld te brengen wat hier gebeurde. Er ontstond een mooie samenvatting van deze eerste bijeenkomst, met rake uitspraken, frisse ideeën en een eerste blik op het logistieke landschap van ’s-Hertogenbosch. Een helder en aansprekend visueel document, dat direct gebruikt werd voor de interne communicatie binnen het platform. Het platform ziet uiteindelijk graag een infographic die het logistieke landschap van ’s-Hertogenbosch in kaart brengt, waar deze visual een goede basis voor vormt.

Lentiz Revius: thuis voor toekomstmakers

Lentiz Revius: thuis voor toekomstmakers

Lentiz Onderwijs Groep loopt op kop als het gaat om onderwijsontwikkeling. Wij zijn uitgenodigd om een bijeenkomst visueel te faciliteren.

bekijken
Unpack your backpack

Unpack your backpack

Bij de training ‘Unpack your Backpack: Personal Branding’ maakte Babbels in Beeld live visuals.

bekijken
Event Summit 2019

Event Summit 2019

Babbels in Beeld was aanwezig bij Event Summit 2019; een vakbeurs en congres voor de totale evenementenindustrie!

bekijken

Zullen we een keertje Babbelen?

Ben je benieuwd wat Babbels in Beeld voor jouw event kan betekenen?
Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

YES!

KEEP ME POSTED