Selecteer een pagina

RVC Rosmalen

Waar raken politiek en het verenigingsleven elkaar? En waar liggen de uitdagingen en kansen? In november vorig jaar organiseerden RVC (Rosmalens Verenigingen Contact) en de Sport Alliantie Rosmalen, Nuland en Vinkel een gezamenlijke najaarsbijeenkomst voor alle verenigingen en stichtingen uit de gemeente. Er is deze avond één overlappend thema: de vereniging en de politiek!

Onze illustrator Eva was aanwezig met onze tekenbooth en legde de kern van het event live en digitaal vast. Er waren maar liefst 2 bijzondere gasten aanwezig. Ten eerste Prof. Dr. Steven Vos. Hij is o.a. lector ‘Move te Be’ bij Fontys Sporthogeschool in Eindhoven en houdt zich bezig met innovatie en duurzaamheid in de sport. Daarnaast kon worden kennisgemaakt met de gloednieuwe burgemeester Jack Mikkers. 

Tijdens de avond werd flink genetwerkt tussen de gemeente en vertegenwoordigers van de aanwezige verenigingen. Waar lopen we samen tegen aan? Onder het genot van een drankje kreeg de toekomst van het verenigingsleven vorm. Zowel fysiek als in onze illustratie!

Zullen we een keertje Babbelen?

Ben je benieuwd wat Babbels in Beeld voor jouw event kan betekenen?
Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

YES!

KEEP ME POSTED