Selecteer een pagina

Visual nieuw podium Gigant

Visual nieuw podium Gigant

Gigant International presenteerde afgelopen vrijdag hun splinternieuwe podium: The Ground Support Rainbow. Het afgelopen anderhalf jaar is er hard aan gewerkt, van concept tot het in elkaar zetten van de allerkleinste onderdelen. De laatste dagen waren spannend: gaan we de deadline halen? Maar daar stond hij, een imposant podium, op het terrein van Gigant in Eersel.

Relaties en klanten werden uitgenodigd het podium van dichtbij te komen bekijken. Diverse professionals uit de podiumbouw, festival- en evenementenwereld namen een kijkje. Voor een drankje en een hapje werd gezorgd, het terrein was gezellig aangekleed met foodtrucks en bars.

Babbels in Beeld werd benaderd om ter plekke een visual te maken van het nieuwe podium. Onze illustrator Vincent ging aan de slag en gedurende deze middag werd het podium zichtbaar, met daaromheen diverse toepassingen en gelegenheden waar dit podium goed tot zijn recht zou komen.

The Ground Support Rainbow van Gigant is inmiddels al 8 keer verhuurd voor het komende seizoen, dus dat gaat lekker! We zijn benieuwd op welke festivals en events wij hem nog gaan tegen komen.

 

Lentiz Revius: thuis voor toekomstmakers

Lentiz Revius: thuis voor toekomstmakers

Lentiz Onderwijs Groep loopt op kop als het gaat om onderwijsontwikkeling. Wij zijn uitgenodigd om een bijeenkomst visueel te faciliteren.

bekijken
Unpack your backpack

Unpack your backpack

Bij de training ‘Unpack your Backpack: Personal Branding’ maakte Babbels in Beeld live visuals.

bekijken
Event Summit 2019

Event Summit 2019

Babbels in Beeld was aanwezig bij Event Summit 2019; een vakbeurs en congres voor de totale evenementenindustrie!

bekijken

Zullen we een keertje Babbelen?

Ben je benieuwd wat Babbels in Beeld voor jouw event kan betekenen?
Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

YES!

KEEP ME POSTED