Selecteer een pagina

Praktijkdag Normec in beeld

visuele notulen praktijkdag

Bodemflex organiseerde afgelopen vrijdag een praktijkdag voor Normec, dé certificerende instelling op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. De medewerkers van Normec, die dagelijks bezig zijn met het uitgeven van certificaten voor onder andere bodemonderzoek, namen letterlijk een kijkje op het werkveld van de bodemprofessionals van Bodemflex.

Hoe zit het nou precies met de wet- en regelgeving omtrent bodemonderzoek? Waar lopen bodemprofessionals tegenaan in de praktijk? Wat zijn de regels rondom afvalstoffen? De twee partijen dichter bij elkaar brengen, met elkaar in gesprek gaan en op zoek gaan naar de beste samenwerking: dat was het doel van deze bijeenkomst.

Er werd gewerkt, gesproken, gebrainstormd en gediscussieerd. Om deze relevante informatie vast te leggen werd onze illustrator Eva uitgenodigd ter plekke aanwezig te zijn om visuele notulen te maken van de praktijkdag. Met haar laarzen in het zand en haar tekentablet bij de hand vergezelde zij de deelnemers in het werkveld.

Het resultaat daarvan zie je hieronder. Het was een nuttige en leuke dag, waarbij de twee partijen wat meer inzicht hebben gekregen in elkaars werkzaamheden en wat dichter bij elkaar zijn gekomen.

visuele notulen praktijkdag

Zullen we een keertje Babbelen?

Ben je benieuwd wat Babbels in Beeld voor jouw event kan betekenen?
Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

YES!

KEEP ME POSTED