Selecteer een pagina

Documentaire-makers

Visueel verslag brainstorm documentairemakers

DocsintheCity: een supertof initiatief uit Schijndel dat mensen samenbrengt rondom documentaires. Zij biedt documentairemakers een podium, maar nog belangrijker, creëert ruimte om in gesprek te gaan met het publiek. DocsintheCity is altijd op zoek naar nieuwe vormen om publiek te bereiken, samen te komen met makers en gesprekken aan te gaan over documentaires en de prachtige verhalen die er achter schuilen.

Op Paaspop Schijndel vonden zij een plek, waar dit allemaal samen komt. Ze nodigden 12 documentairemakers uit om op deze plek in gesprek te gaan met elkaar en met het publiek. Hoe betrek je het festivalpubliek actief bij het maken van jouw documentaire? Wat wil jij zelf als maker graag zien? Hoe kan een festival als Paaspop dit alles faciliteren?

De makers gingen het festivalterrein op en brainstormden er in groepjes op los. Bij terugkomst mocht elk groepje hun idee pitchen. Babbels in Beeld was aanwezig om deze waardevolle input visueel vast te leggen. Wat een toffe bijeenkomst, met veel inspirerende ideeën. Wij zijn benieuwd naar het vervolg op deze sessie en kijken uit naar Paaspop 2018: op welke manier zullen documentaires, hun makers en het publiek een rol spelen op het festival?

Visueel verslag brainstorm documentairemakers op Paaspop
Lentiz Revius: thuis voor toekomstmakers

Lentiz Revius: thuis voor toekomstmakers

Lentiz Onderwijs Groep loopt op kop als het gaat om onderwijsontwikkeling. Wij zijn uitgenodigd om een bijeenkomst visueel te faciliteren.

bekijken
Unpack your backpack

Unpack your backpack

Bij de training ‘Unpack your Backpack: Personal Branding’ maakte Babbels in Beeld live visuals.

bekijken
Event Summit 2019

Event Summit 2019

Babbels in Beeld was aanwezig bij Event Summit 2019; een vakbeurs en congres voor de totale evenementenindustrie!

bekijken

Zullen we een keertje Babbelen?

Ben je benieuwd wat Babbels in Beeld voor jouw event kan betekenen?
Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

YES!

KEEP ME POSTED