Selecteer een pagina

Kuehne+Nagel

Comm BV, specialist op het gebied van HRM support, bedrijfstrainingen en mediation organiseert een driedaagse training voor de ondernemersraad van Kuehne+Nagel. Zij behartigen de belangen voor een flinke organisatie, van maar liefst 12.000 mensen in Nederland.

Het doel van deze bijeenkomst is het verhogen van de effectiviteit in vergaderingen als team. Tijdens deze driedaagse wordt ingegaan op:

  • Het verbeteren van de communicatie in vergaderingen.
  • effectiever worden als team
  • begrip hebben voor elkaar
  • afspraken maken en je daaraan houden.

Een intensieve bijeenkomst, met een veelheid aan informatie en inzichten die voorbij komen. Comm BV vroeg ons de derde dag van deze training aanwezig te zijn, op het moment dat de groep een wrap-up maakt van de belangrijkste afspraken en conclusies.

We maakten een visuele samenvatting van de training, waarin de Do’s en Dont’s voor de toekomst in beeld werden gebracht, als een houvast voor de ondernemersraad.

Reactie opdrachtgever:
Heel waardevol dat Eva er bij was! Wij gaan het visueel document gebruiken om het gesprek met de raad in leven te houden. Bovendien scheelt het ons als trainers een hoop werk, omdat wij niet meer de volledige training uit hoeven te schrijven na afloop! Dank voor jullie aanwezigheid.

Lentiz Revius: thuis voor toekomstmakers

Lentiz Revius: thuis voor toekomstmakers

Lentiz Onderwijs Groep loopt op kop als het gaat om onderwijsontwikkeling. Wij zijn uitgenodigd om een bijeenkomst visueel te faciliteren.

bekijken
Unpack your backpack

Unpack your backpack

Bij de training ‘Unpack your Backpack: Personal Branding’ maakte Babbels in Beeld live visuals.

bekijken
Event Summit 2019

Event Summit 2019

Babbels in Beeld was aanwezig bij Event Summit 2019; een vakbeurs en congres voor de totale evenementenindustrie!

bekijken

Zullen we een keertje Babbelen?

Ben je benieuwd wat Babbels in Beeld voor jouw event kan betekenen?
Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

YES!

KEEP ME POSTED