Selecteer een pagina

Woonlinie

Woningcorporatie Woonlinie heeft flinke toekomstplannen en jaardoelen gesteld in 2018. Om alle neuzen van de medewerkers dezelfde kant op te krijgen werd een ochtendsessie georganiseerd in Dussen. Woonlinie blikt terug op 2017 en vooral vooruit op 2018. De corporatie liet de gehele sessie visueel illustreren door onze Eva!  Tijdens deze sessie staat o.a. klantbeleving centraal. Er wordt ingegaan op de thema’s:

  • Droom
  • Klant
  • Belofte
  • Doel

De mensen bij Woonlinie zijn doeners met een doel en vinden het belangrijk dat hun bewoners een thuis beleven. Eén van de jaardoelen is dat ze woningen aanbieden die direct beschikbaar, goed betaalbaar en op maat kunnen worden aangeboden. Tijdens deze dag gingen de medewerkers van Woonlinie ook langs een aantal van hun locaties/gebouwen in Dussen terwijl ze een quiz deden waarin vragen over het toekomstplan en jaardoelen terugkwamen. En hoe tof: Woonlinie gaat deze plaat printen en de losse afbeeldingen gebruiken in hun interne communicatie!

Lentiz Revius: thuis voor toekomstmakers

Lentiz Revius: thuis voor toekomstmakers

Lentiz Onderwijs Groep loopt op kop als het gaat om onderwijsontwikkeling. Wij zijn uitgenodigd om een bijeenkomst visueel te faciliteren.

bekijken
Unpack your backpack

Unpack your backpack

Bij de training ‘Unpack your Backpack: Personal Branding’ maakte Babbels in Beeld live visuals.

bekijken
Event Summit 2019

Event Summit 2019

Babbels in Beeld was aanwezig bij Event Summit 2019; een vakbeurs en congres voor de totale evenementenindustrie!

bekijken

Zullen we een keertje Babbelen?

Ben je benieuwd wat Babbels in Beeld voor jouw event kan betekenen?
Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

YES!

KEEP ME POSTED