De ideeën challenge

Welkom bij de ideeën challenge! Ga samen met onze visuele eindbazen van de belevingsworkshop over creatief denken de uitdaging aan. In deze workshop vergroten we het denkvermogen van de deelnemers. Laat het praten achterwege en stap uit je comfortzone! Na afloop ga je naar huis met een flinke dosis inspiratie, nieuwe ideeën én een frisse blik.

We starten met uitdagende opdrachten om in de juiste flow te komen voor het genereren van ideeën. Vervolgens gaan we vol gas aan de slag! We introduceren een probleem waarvoor we oplossingen bedenken. Het doel is om zo veel mogelijk ideeën te spuien, zonder te veel na te denken. Alles mag en niets is fout.

Tijdens de workshop verzamelen we alle ideeën. Door ze samen te voegen en erover in gesprek te gaan, ontstaan nieuwe inzichten. Samen gaan we sneller en komen we verder! 

Belangrijke informatie:

• Verzorg zelf de locatie of laat ons een toffe locatie voor je vinden
• Geschikt voor maximaal 50 personen
• Duur: 3 uur

Voor wie is deze workshop bedoeld? Voor iedereen! We hebben allemaal het vermogen om creatief te denken. Of je nu van nature out-of-the-box denkt of een beetje extra motivatie nodig hebt, onze workshopleider daagt je uit en zorgen ervoor dat de workshop perfect aansluit bij de groep.

Interesse?

Neem contact op met een van onze adviseurs


E-mail Tel: 073 7820 314