Workshop

Merk in beeld

Speciaal ontworpen voor ondernemers die hun merk opnieuw willen afstemmen, waarbij de identiteit niet helemaal meer in lijn is met het imago. Je hebt behoefte aan het leggen van een nieuw fundament en het herontdekken van de kern van je bedrijf. Bij Babbels in Beeld helpen we je om het bedrijf, de klant en de markt in beeld te brengen.

De 'Merk in Beeld' workshop is perfect als voorbereiding op een rebranding, het ontwikkelen van een nieuwe marketingcampagne of het creëren van een nieuwe website. We gaan samen aan de slag om de diepste laag te ontdekken: de reden waarom jullie doen wat jullie doen en waarom dit zo geweldig is. Dit doen we door middel van visual consultancy, waarbij we visuele notulen maken tijdens de sessies om de focus in het gesprek te behouden en een levendig naslagwerk te creëren.

Tijdens deze workshop verhelderen we jullie missie en visie. We brengen de huidige situatie in kaart en werpen een blik op de toekomst. We duiken dieper in jullie unieke verkoopargumenten (USP's) en wat jullie merk bijzonder maakt. Samen verkennen we jullie kernwaarden, de essentiële principes waar jullie bedrijf voor staat. We kijken naar de gewenste toekomst en werken een aantal scenario's uit.

Last but not least, we werken aan het versterken van jullie merkverhaal en hoe dit overkomt op anderen. Dit verhaal zal de drijfveer, kennis en prikkelende energie van jullie bedrijf samenvatten.

Na de 'Merk in Beeld' workshop hebben we samen het merk in kaart gebracht en hebben jullie weer helderheid over jullie missie, visie en toekomstbeeld. Als team hebben jullie ook meer inzicht in het visualiseren van jullie merkverhaal, zodat jullie er zelf mee aan de slag kunnen gaan. Jullie zullen vol enthousiasme klaarstaan om jullie vernieuwde merk naar de wereld te communiceren!

Wil je meer weten over onze werkwijze of workshops? Neem gerust contact met ons op, we vertellen jullie graag meer!

Interesse?

Neem contact op met een van onze adviseurs


E-mail Tel: 073 7820 314